Δωρεάν μεταφορικα για παραγγελίες εως 2kg & άνω των 29€
0 0

Απίστευτα τρουφάκια σοκολάτα & φουντούκι !

Απίστευτα τρουφάκια σοκολάτα & φουντούκι !

Τα τρουφάκια είναι μικρές λιχουδιές που αρέσουν σε όλους. Είναι που είναι μικρά? Είναι που έχουν την σοκολάτα και συνδυασμούς με ξηρούς καρπούς μέσα ? Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν αρχίσουμε να τρώμε είναι δύσκολο να σταματήσουμε. Για αυτό μου αρέσει αυτή η συνταγή γιατί είναι εύκολη και μπορώ να φάω όσα θέλω. Δεν έχει καθόλου ζάχαρη οι θερμίδες είναι ελάχιστες! Επίσης μπορώ να αλλάξω την γεύση του φουντουκιού πολύ γρήγορα βάζοντας κάτι άλλο για γέμιση ή διαλέγοντας μία από τις ποικίλες γεύσεις της Elevenfit!

Υλικά:

  • 65γρ. τόφου
  • 10γρ. καθαρό κακάο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πρωτείνη με γεύση κακάο για περισσότερη περιεκτικότητα σε πρωτείνη)
  • 2γρ. elevenfit MIX με γεύση φουντούκι
  • 10γρ. ψιλοκομμένα φουντούκια
  • 3 ολόκληρα φουντούκια
  • Κουβερτούρα μαύρης σοκολάτας για την επικάλυψη (εάν θέλετε κάτι με λιγότερες θερμίδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σιρόπια Elevenfit που έρχονται σε πολλές γεύσεις για όλα τα γούστα)

Εκτέλεση:

  1. Λιώνουμε το τόφου με ένα πιρούνι
  2. Προσθέτουμε το κακάο, το MIX, και το ψιλοκομμένο φουντούκι στο μείγμα και ανακατεύουμε
  3. Η σύσταση του μείγματος πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μπορείτε να σχηματίσετε ‘φωλίτσες’ για να βάλετε μέσα το ολόκληρο φουντούκι
  4. Τα αφήνουμε στην άκρη και αρχίζουμε να λιώνουμε σε μπεν μαρί τη κουβερτούρα μας. Όταν λιώσει σκεπάζουμε με αυτή τα τρουφάκια μας και τα παγώνουμε πολύ καλά στο ψυγείο.

Καλή απόλαυση!!!

Related Posts