Σου αρέσει το παγωτό;
Μήπως ανήκεις στην παράταξη του “I scream for ice cream”;
Θα ήθελες να τρως από ένα παγωτάκι (ξέρεις, από αυτά τα μικρά) κάθε μέρα;
Σου είναι δύσκολο να φανταστείς γεύμα, δείπνο ή απογευματινό καφεδάκι χωρίς –τουλάχιστον – μία κουταλίτσα παγωτό (να μωρέ, για να αλλάξεις γεύση);
Αν στα παραπάνω απάντησες, ενοχικά και ψιθυριστά, “Ναι”, τότε είσαι ο άνθρωπός μας!
Διώξε τις ενοχές γιατί έφτασε η στιγμή της δικαίωσης!
Να ναι καλά η Elevenfit με τα πολυαγαπημένα μας Mix που μας επιτρέπουν να φτιάξουμε καταπληκτικά γλυκά χωρίς περιττές θερμίδες.
Και από γεύσεις . . . άλλο τίποτα. Περισσότερες από 60 διαφορετικές γεύσεις για το πιο γρήγορο και εύκολο παγωτό που έχετε δημιουργήσει ποτέ !
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Συστατικά:
- 1 γιαούρτι (125γρ.)
- 25ml γάλα αμυγδάλου
- 1 φακελάκι elevenfit MIX με φεύση πραλίνα σοκολάτα(9γρ.)
- Προαιρετικά λίγα φυστίκια αράπικα ή ότι άλλο ξυρό καρπό επιθυμείτε
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το γάλα αμυγδάλου και το φακελάκι μας MIX
- Ψιλοκόβουμε τους ξηρούς καρπούς και τους προσθέτουμε στο μείγμα
- Τέλος βάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή μας και ακολουθούμε τις οδηγίες της μηχανής, διαφορετικά το βάζουμε σε ένα σκεύος και μετά στην κατάψυξη.
Ένα tip για πιο αφράτο παγωτό εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή. Κάθε περίπου 20-30 λεπτά από όταν το βάλουμε στη κατάψυξη το βγάζουμε παίρνουμε ένα πιρούνι και το ανακατεύουμε. Επαναλαμβάνουμε για 3-5 φορές, αναλόγως πόσο δυνατή είναι η κατάψυξή μας.
Εκτός από πραλίνα σοκολάτας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε γεύση Εlevenfit MIX μας αρέσει.