Δωρεάν μεταφορικα για παραγγελίες εως 2kg & άνω των 29€
0 0

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει κάποιο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικά, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία,

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερώναπό την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  •  Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από εμάς εάν το προϊόν επιστρέφεται επειδή είναι προβληματικό ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε. Η Επιστροφή θα πρέπει να γίνει με την μεταφορική με την οποία συνεργάζεται το κατάστημα μας στην προκειμένη περίπτωση η ACS COURIER. 


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !
 Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν, σας πιστώνουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό λογαριασμό / κάρτα ή paypal σας.

Για γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει να γίνει επικοινωνία μέσω email στο [email protected]

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής προϊόντων

  1. Στο φυσικό μας κατάστημα:

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας όπου το προσωπικό μας θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και θα σας εξυπηρετήσει. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αντικατάσταση του προϊόντος ή αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, συστήνεται να επικοινωνήσετε προηγουμένως με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

  1. Αποστολή προϊόντος:

Μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν στην έδρα της εταιρίας μας ακολουθώντας την εξής διαδικασία:
Αρχικά συσκευάζετε το προϊόντα στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας μαζί με το παραστατηκό πώλησης (απόδειξη λιανικής,τιμολόγιο πώλησης).
Στην συνέχια για να ολοκληρώσετε την επιστροφή προϊόντος καλείτε τη ACS Courier στο 210 9714000 και μας στέλνετε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση αποστολέα.
Απόστολή προς: ECO DRINK FOOD AND MORE IKE // ΠΕΝΤΕΛΗΣ 17 – ΔΑΦΝΗ -ΑΤΤΙΚΗ – 17236