Υλικα
1 λίτρο γάλα
4 κουταλιες σουπας κορν φλαουρ ή 12 φύλα ζελατίνη
1 φακελάκι Elevenfit MIX ρυζογαλο
1 κσ κανέλα
Εκτέλεση
Ξεκινάμε το ρυζόγαλο, βάζοντας σε μία κατσαρόλα το γάλα για 10 λεπτά.
Όταν το γάλα βράσει, τότε διαλύουμε το κορν φλάουρ ή τις ζελατίνες κι ανακατεύοντας το ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το φακελάκι Elevenfit MIX Ρυζόγαλο
Σιγοβράζουμε για λίγο να αρχίσει να πήζει και όπως είναι ζεστό, το μοιράζουμε σε 6 μπολάκια.
Το αφήνουμε να κρυώσει καλά και το παγώνουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσει πασπαλίζουμε με κανέλα λίγο πριν το σερβίρουμε.